13 mei Trunkshow: Loonsvoorstel op een bierkaartje.

Optiekbeurs: Belgoptic Update Event 2024

Op maandag 13 mei 2024 zal de optiekwereld weer samenkomen voor een onvergetelijke ervaring op de optiekbeurs van het Belgoptic Update Event. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in de sfeervolle omgeving van de oude brouwerij Lamot Congresscentrum te Mechelen. Waar de rijke geschiedenis van de locatie samensmelt met de innovatieve toekomst van de optiekbranche.

Wij zijn verheugd om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid. Ons doel is om ondernemers te ondersteunen en handvaten aan te bieden om te gedijen in een steeds veranderende markt. Daarom presenteren we tijdens deze optiekbeurs een korte, maar krachtige trunkshow.

Hoe een loonsvoorstel geven op een bierkaartje. Deze vindt plaats van 10:30- 11:00.  Ja, je leest het goed - op een bierkaartje! Waarom? Omdat we geloven in de kracht van eenvoud en creativiteit als het gaat om zakelijke communicatie. Een loonsvoorstel op een bierkaartje kan niet alleen verrassend effectief hebben, maar het kan ook een persoonlijke en memorabele indruk achterlaten bij potentiële werknemers.

Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn gelimiteerd tot 40! Je kunt een plekje reserveren door een bericht te sturen naar het nummer: 0472 53 83 09.

Onze bijdrage aan de optiekbeurs gaat verder dan alleen deze trunkshow. We gaan ook aanwezig zijn op de beursvloer om te netwerken, kennis te delen en nieuwe connecties te leggen binnen de optiekcommunity.  Dus markeer deze optiekbeurs van het Belgoptic Update Event zeker in je agenda. en Vergeet zeker niet om langs te komen bij onze trunkshow, waar we je laten zien hoe je een loonsvoorstel kunt geven dat indruk maakt - op een bierkaartje! 

Next
Next

Wil er überhaupt nog iemand werken?